S-a săvârşit… în Moldova Porcii „zboară”….

După multe frământări politice, şi în Moldova au început a zbura porcii. Slavă ţie Doamne!!! Acum nu mi-a mai rămas decât să îmi cumpăr umbrela antiporcină… că… de cade vre-o unu peste capu’ meu, ajung la traumatologie. Bun, ploaia asta a porcilor, nu are nici în clenci, nici în mânecă cu gripa porcina, ci ca de obicei, cu o întrebare

impulsivă a unui adolescent rebel: „Când Moldova va scăpa de toate păcatele cenzurii, terorii şi nedreptăţii?” Şi un mare înţelept, îmi răspunsese: „Copile, Moldova o sa scape de asta, atunci când or zbura porcii!”, auzind acestea, m-am înarmat cu răbdare, şi am tot sperat, că odată şi o dată, purcelușul meu Vasilică, din coștereața de acasă, va prinde aripi. L-am hrănit şi cu macuc, şi cu comicorn, şi tot degeaba… nu a mai zburat, decât până pe masa de crăciun. Deznădăjduit de rezultatele neobţinute, am hotărât să abandonez ideea zborului porcin, şi să îmi văd de treabă.

Iaca am ajuns şi eu în 2009, ca să văd, că pe ici colo… mai zboară câte un purcel. Care de la CCA, Care din parlament… care de la MAI, şi mare mi-a mai fost surprinderea. Spre exemplu, am ajuns să văd eu cu holbăturile mele, cum de deschid la MAI dosare ce vizează tortură, cum moldova1 este făcută cu ou şi cu oţet de CCA, Cum vin banii dosarelor de la CEDO pentru cei ce au avut de suferit de pe urma statului.

Interesant, oare cât o să mai ţină zburatu’ ista… Mă tem că, cuiva îi este poftă de porci înaripaţi, şi tot împuşcă întrînşii, tot împuşcă….

Deci… concluzie.. trebuie să învăţăm câţi mai mulți porci să zboare….

Deci Cetățeni… dacă vrem să ne fie bine… haideţi să învăţăm godăceii ce îi avem pe la case să zboare, cât mai bine şi cât mai sus, ca să nu ăi ajungă din urmă godăceii roşii şi cei roşcaţi! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s