Procesul

Exista si exceptii
Exista si exceptii

A trecut… O zi grea care m-a apăsat pe inimă până mi-a scos ultima suflare. Am pierdut încrederea în unii, am câştigat-o în alţii şi totuşi nu am  ce să ripostez. Am fost pe o bancă de acuzaţi aşteptând sentinţa care  avea să fie mai crudă decât am crezut. Deşi conştiinţa-mi era curată, am avut a trece de un botez de foc, urmat de o bună amprentă a pantofului pe partea posterioară a corpului. Nu am crezut că oamenii care fac ceva fără ca să ceară ceva în schimb, pot primi sentinţe pentru că li se mai întampla să aibă zile negre. Ce să îi faci… Faptul este consumat, nu mai rămâne decât să primesc cel mai eficient medicament: Timpul.
Asta e…  Nu le poţi avea pe toate şi totul NU e posibil, în pofida faptului că cineva menţiona viceversa. Totuşi am o promisiune de indeplinit şi nu mă dau bătut până când nu  o voi duce  la capat. Există omuleţi care au nevoie de mine şi pentru asta nu am nevoie de un statut. Mi-am invăţat lecţia. Viaţa nu mai pare un bumerang, pentru că ştiu sigur că nu meritam ceea ce am primit. Ştiu sigur că nu am făcut nimic rău şi dacă cineva a considerat că totuşi am făcut acest lucru, atunci l-aş ruga pe acel cineva să meargă în pantofii mei, cu riscul de a face aceleaşi bătături pe care le-am primit. O data primite, ele se vindecă, dar e cam greu să mergi. Nu mă crezi, aşa-i? Sunt sigur că nu… Doar ieri nu m-ai crezut…

Un răspuns la „Procesul”

  1. Alex… bataturile uneori trebuiesc pentru a insusi unele drumuri mai rele sau mai bune pe care pe urma ai putea sa le alegi sau sa le refuzi cu usurinta… shuturi le in partea posterioara a corpului, sunt si ele necesare… pentru cca ele te fac sa mergi inainte… unde Dumnezeu inchide usa lasa geamul vesnic deschis… si tu stii asta… viata merge inainte! am invatat lectia pe cind eram la tv si ceilalti regizori bagau pe spatele meu lucrul cel mai responsabil eu fiind inca nu atit de experimentata si primind un salariu de doua ori mai mic decit al lor… ei da ma rog, boala stelelor e una incurabila daca nu te da Dumnezeu intr-o zi jos de pe cer… tu nu ai avut-o pentru ca esti ca si mine… stii ce am invatat de cind nu mai sunt in tv? zilele care acuma iti par negre… pe urma vor fi dorite, pentru ca de fapt in aceste zile negre inveti cele mai multe si capeti o experienta pe care in zilele cu soare… nu ai avea-o…. o sa vina si zilele cu soare… Totul o sa fie bine!!! si … i will always need u!!! whatever was the color of our days!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s