Țara lui Moțoc – Împărțim torturi

Uite dar nu atinge! Atinge, dar nu gusta! Gustă, dar NU ÎNGHIŢI!!!
Uite dar nu atinge! Atinge, dar nu gusta! Gustă, dar NU ÎNGHIŢI!!!

Sărim din lac în puț. *Shi-i asta wai? Daunăzi se băteau pentru fotolii în parlament, azi – pentru posturi de primar, mâine ce o să fie?  Potrivit UNIMEDIA goana după primărie a început cu tăiere de oase și plesneală de răbdare
Chiar nu se poate fără scandal!?  După toate astea lumea se plînge de atacuri… Păi cum altfel domnilor? Nu iese foc fără fum, mai ales dacă suflați cu poftă în el.  Pentru politicienii noștri țara asta pare a fi mai mult un set de torturi mari și mici, iar bătălia cea mare se duce nu doar pentru cea mai mare bucată de tort, dar și pentru cireașă… Cum altfel? Nu cumva cireșica să ajungă la altcineva! *O vreu eu! Nik la alțâi!  Egoism total și ignoranță! Iată ce caracterizează maturitatea politică în ”Țara lui Moțoc”. Nu zic, sunt și lucruri care s-au făcut și care încă se fac(fapt lăudabil), însă de ce să te bați cu capul de pereți!? Frică de complot? Știi bine ce ai făcut și ce ai de făcut. Iar dacă te dai provocat nu ajungi decât la discreditare. Până la urmă manipularea prin declarații seamănă mai mult a circ decât manipulare. Dacă vreți să o faceți, luați-vă ceva specialiști care să vă învețe PR-ul. Urna e plină de gunoaie, nu declarații, care provoacă doar dezgust.
Reciclând câte ceva, voi parafraza ”Geniul Moțocian”. Dacă jucați în continuare la fel, nu veți avea decât să constatați ”Cine de la cine suge” până nu vă vor amorți obrajii.
Despre tort – Până la urmă aveți de mâncat fiecare din noi – tortul, care vă pare infinit. Dacă credeți că el va fi veșnic, vă înșelați amarnic. Fiecare tort are un termen de valabilitate. Vedeți să nu vă fie rău! Iar dacă totuși ne vreți ca trofeu, adăugați ceva glazură, că ne tot prăfuim de 20 de ani, și nici urmă de PANDIȘPAM în noi, doar gogoși cu glazură de  sărăcie. Înțeleg că suntem mulți,  dar nu voi accepta nici în ruptul capului că suntem proști. Nu vreau ca Moldova să fie ”Țară Moțociană”, altfel, va fi nevoie să îmi schimb viza de reședință. A…*Vreț tort!? FIG VAM!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s