Ai idioți la servici!? – Scrie testamentul

Un studiu recent a descoperit că idioții din ofciu pot fi la fel de periculoși ca și viicile – ba chiar mai periculoșidecât tabagismul.

De fapt, acești indivizi te pot duce până la sicriu!
Stresul este una din cele mai populare cauze ale atacului de cord.

Un studiu al Centrului Medical din Suedia, din cadrul Universității Lindberg, a constatat că idioții din oficiu ce te înconjoară zilnic, sunt cea mai letală formă de stres posibilă.

Autorul acestui studiu, Dr. Dagmar Andersson, spune că echipa lui a studiat 500 de pacienți care sunt foste victime ale atacului de cord clasic. Atacurile de cord a 60% din acești pacienți, nu au fost cauzate de cei mai ”firești” factori(din punct de vedere medical), ce duc la atacul de cord.

”Am chestionat pacienții prin diferite metode pentru a descoperi mediul lor de viață și am foarte surprinși să aflăm, că de fapt, cele 60% nu erau persoane predispuse atacului de cord, deoarece nu aveau vicii care duc la dezvoltarea unei asemenea maladii. În același timp, am aflat că acești oameni, munceau în oficiu cu indivizi idioți ce nu erau în stare să deschidă portiera mașinii, ieșind pe fereastră, ca mai apoi, să se rătăcească pe drumul dinspre parcare, spre oficiu. De asemenea, am aflat că atacul de cord al acestor reprezentanți avea loc la scurt timp după o confruntare cu indivizii idioți de la locul de muncă.”

”O femeie a fost internată în spital cu atac de cord, după ce asistenta ei a forfecat acte impozitare importante ale companiei, în loc să le copieze. Un bărbat ne-a spus că a avut atacul de cord după ce o femeie de la masa vecină de lucru, îl to întreba unde se află tasta <any key> de fiecare dată când programul în care lucra îi cerea această comandă.”

”Puteți renunța la fumat, sau mânca sănătos”  Afirmă Dr. Andersson ”dar asta nu o să vă ajute să evitați atacurile de cord, dacă lucrați cu idioți – majoritatea oamenilor care nu pot conlucra cu acești indivizi ajung pe patul de spital, anume din cauza faptului stupidității din oficiu – cu care nu au cum să lupte. În acest fel, ei rabdă, până eventual explodează, emoțiile ducând la atacuri de cord și cerebrale.”

”Colegii idioți pot dubla sau tripla munca cuiva” ne spune Dr. Andersson, ”Multor subiecți ai studiului nostru le este milă de idioții incompetenți cu care lucrează și de cele mai multe ori încearcă să acopere greșelile lor – rezolvându-le chiar cu mâna lor. O biată femeie a pierdut o săptămână întreagă reconstruind o bază de date cu importante note despre clienții companiei, care a fost ștearsă anterior de un idiot, ce a mutat-o în coșul de reciclare a calculatorului, golind ulterior acel coș de reciclare, pentru a recicla informația și a o folosi într-un mod mai eficient – adică  ecologic”

Da tu ai idioți la serviciu? Dacă da – scrie testamentu sau cumpără-ți un revolver.

Adaptare după „Working with Idiots can kill you” de  Weekly World News.
Imagine mixată din sursa: http://www.resumark.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s