Mahmureală

Și cum a fost aseară? Așă-i că mascaraua(ori crema de pantof) o transformat perna într-un Monet și capu’ sună a trance? Te simți mai greu decât Jupiter și târâi picioarele asemenea  unui condamnat la ocnă? Precis dovleacu’ o fost ”di jină” ori poate Chirtoacă?
http://swf.tubechop.com/tubechop.swf?vurl=lYiSFjihgPg&start=4093&end=4138&cid=3867111

La’s сă o să treacă: San-Sanâci are câțiva ași în mânecă:

  1. Dormi! Măcar 8 ore. Sfârșitul lumii nu contează, pentru că oricum în momentu ista el e la tine în cap.

  2. Te-ai trezit? Papă electroliți: nu ăia din acumulator, da ăia din murături. Varza și castraveții murați sunt cele mai potrivite. Au și electroliți și vitamina C, așa că dă-i cu băutul de moare cât încape.

  3. Bea apă: multă apă. Apă plată, nu minerală. Organismu tău e uscat după toate shoot-urile de tequila și caută udat, ca o ”florișică” după secetă.

  4. Tu bei ceai! Dacă nu ai făcut-o până amu, apoi să știi că az trebuie: mult ceai. Ceai de mușețel, păpădie, sunătoare, mai pe scut, din ierburi: nu ”pachețăle”.

  5. Fructele, legumele crude și sucurile îs azi mâncarea ta de bază: la fel și supele de orice fel. Tot ce-i gras e dușmanul tău! de asta supușoarele dietice, bulionașele(din carne nu din cuburi Găina Moartă), îs leacu tău.

  6. Papă iute: Capsicina îți dezumflă ochii, și tot ce mai e umflat și pune organismul pe roate repejor după așa evenimente. Ș-apoi: oare nu-i plăcută zeama cu un colț de ardei iute?

  7. Mănâncă măcar 2 banane, 4 portocale și 2 lămâi până diseară ”ș tăt a sâ șii ghini”.

Cel mai important! Stai departe de alcool, măcar o zi – două: după 26 e mai greu să intri în ”Zapoi”, și-apoi ficatu nu e ca și nevasta: aia dacă s-o dus la mama, poate să revină, dar ficatu: odată dus e dus, și nu-i rinichi să aibă pereche.

Șii sănătos(asă): și țâni minti: MĂSURA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s