Și eu cu cine votez?

apsiLa fel ca și oricare cetățean, îs turmentat. Măi, pe bune: și nici măcar nu de vreun pahar de vin bun, turmentat de partide. Atâtea sânt… colorate, proaspete, numai nebune de ștampilat.

Toți îs buni, toți ne hrănesc: cu hrișcă, oloi și atenție: MACAROANE! Așa, măcar odată în patru ani.  Toți spun că ei îs soluția! Apropo, Dodon încă nu o dat în judecată pe nimeni? Ar avea ceva de câștigat pe încălcarea ”drepturilor de autor” și așa nu ar mai trebui să se răsplătească în natură cu uniunea lui vamală.

Toți, ascultăm, dăm din cap, și nici măcar nu scrâșnim.  Ce sa mai aștepți de la un popor, ce are o nică în stomac, și vorba ceea, nu are nici după ce să se, știți voi, ușureze. Tace omu, cel puțin, își face rezerve de hrișcă, oloi și macaroane, în pachet și pe urechi. Mare preț: o ștampilă la coada vacii din primărie.

Desigur, promisiunile neîndeplinite or să vină fix după 30 noiembrie: Buliga o să ne dea pelincuțe,  Filat lemne de iarnă, Plahotniuc ceva inflație, Ghimpu niște schini boierești în cel mai moale loc, iar Vladimir Vladimirovici are să se apuce serios de Anjăla.

De parcă am pierdut noi pe undeva scrisorica șeia cu păcate a fiecăruia, și-i ascutăm, răbdăm, votăm. Da ce să-i faci? Acasă nu poți să stai. Dacă stai, Valik o să aducă secera înapoi, Tamara o să iasă pe marginea inelului moscovit să mai arate o leașcă,  da Evdokia în general, o să vândă neamțului radiola babei(a, stai, asta deja îi vândută țarului).

Suntem în cea mai strâmtă bortă de pân’ acu. Avem un kil de mazăre mucigăită printre care 100 de grame de hrișcă și o ceapă degerată. Nu avem ce-i face, trebuie să alegem dacă vrem cașă, deam de care om fierbe, de aia om mânca. Și nu uitați, toporu se mănâncă la următoarea electorală.

Eu am hotărât să merg cu bicicleta:  voi cum vreți. Fac și eu ca dracu: arde n-arde, rău să fac. Voi mai citiți gazete, multe gazete, holbați-vă la televizor, la cât mai multe canale, și căutați pe internet ce mai spun ai voștri, că ai lor or număra hârtiuțele după: câte și cui – tu decizi.

Dacă nu știi nici tu cu cine să votezi și dacă tot ești turmentat, uite p-aici să vezi, poate afli:

Dați și-un Like ori Subscribe la băiet că are o rață tare învățată 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s