Extreme

După un crăciun cam trist, nu mă așteptam la prea multe – mă așteptam la tăcere, la reculegere, noi însă,  ne aruncăm asupra unui subiect de pe care încă nu s-a uscat sângele, cu pofte de trafic.

San-Sanâci nu e Jimmy Hendrix-ul blogosferei moldovenești sau românești, însă ăsta, nu se va pronunța vis-a-vis cât de corecți au fost cei căzuți: e pur și simplu ridicol (IMHO).

Mai e și total lipsit de etică: zilele astea au murit oameni, și absolut nimeni nu are dreptul moral de a spune că au meritat-o. Dragi bloggeri, deținători ai marilor c**ie virtuale – câți dintre voi ar avea aceleași organe să spună pe viu rudelor celor omorâți, că e vina răposaților?

Mai e ridicol să devii brusc luptător al exprimării libere, odată ce s-a vărsat sânge. Asemenea boli trebuiesc prevenite – nu tratate. O altă prostie e să spui că religia nu are nici o atribuție cu cele întâmplate, atunci când în numele uneia sau alteia, s-a murit mai mult decât în urma unei ciume.

Răposații nu mai pot fi eroi sau mișei – e futil, acum nu mai sunt pur și simplu: nu mai sunt polițiști, caricaturiști, frați/surori, copii, iubiți,  părinți sau prieteni.

Ar fi bine să mai închidem gurile și să deschidem ochii – nu suntem într-o campanie electorală pentru a face gălăgie pro sau contra, suntem la un priveghi: odihnească-se în pace creioanele, uniformele, precum și celelalte victime pariziene.

Pentru cei care trăiesc sub pietre: http://goo.gl/iIfKQG  http://goo.gl/rDqEbj http://goo.gl/B6bXWc

Captură

#RIPCHARLIE #RIPPARIS 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s