Din lac în puț*…

Nu-s bune deloc știrile iestea. Nu-s bune neică. Caii aleargă pisti tăt: și verzi, și albaștri, da copchiii îs lăsați cu steluțe în frunte. Să zic că nu m-am așteptat nu pot. La noi așteptările-s din cele mai rele. Poate de asta și zicea lumea că noi suntem relativ fericiți? Dacă nu ai la ce să te aștepți, nu rămâi decepționat.

Pun pariu că mulți dintre voi amuș o să zică: ”și cum rămâne cu schimbarea până la capăt? Cum rămâne cu flagu tău de european în suflet? Cum rămâne cu 30 noiembrie?”.

Ce să vă zic: rămâne la fel: San-Sanâci crede totuși că noi – cei de pe loc, facem mai mult decât o ceapă degerată, cel puțin olecuță mai mult. Noi datoria ne-am făcut-o, acu nu ne mai rămâne decât să ne cerem dobânda, mai sever decât cea mai victorioasă bancă ori amanet. caricatura-alegeri

Grăim cam încet, și asta în timp ce ei își frământă limba, iar noi ne strângem cureaua. Poate s-ar merita să o scoatem de la naftalină? Totuși aliații ieștia îs de modă veche – poate de mult nu au mâncat bătaie ? Ori poate îs surzi? Deși asta nu-i o scuză: până și baba surdă potrivește.

c2-1462c385092f93211c108d1b3abdaef6-caricatura 24_februarie

Abia de mi se mai îndoaie degetele la scris: dar poate ”Bunelul” avea ac de cojoc?  Păcat că nu avem vreun Negru Vodă: așa măcar cu un Moțoc ne alegeam.

Iaca om vedea cum a trece și săptămâna asta: nici nu știi ce luminiță apare pe la vreun capăt: până când, viața rămâne așa cum rămâne Ș pătlăgelele-s turcești.

Imagini: http://unimedia.md  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s