Plătește în ritmul tău cu ”Android Pay”

Carduri de credit, carduri de debit, carduri de loialitate, cash, monede. Uită de răsfoitul portmoneului. Data viitoare când ești într-un magazin (ce-i drept din SUA). Ai putea plăti cu singură o atingere. Google ne prezintă ”Android Pay”, modul simplu și sigur de a plăti cu smartphone-ul tău.

Google abordează produsul ”Android Pay”  la fel cum a făcut-o cu fiecare produs Android – prin integrare de ecosistem cu operatori de telefonie mobilă, rețele de plată, bănci și comercianții cu amănuntul. În acest mod, ”Android Pay” oferă varietate,  flexibilitate și o platformă deschisă pentru dezvoltatori, fapt ce aduc plățile prin telefon mai aproape de tine.

”Tap to Pay” în Magazine
”Android Pay” face toată munca grea din mers. Nici măcar nu trebuie să deschizi vreo aplicație: deblochezi telefonul, îl apropii de terminalul magazinului și pleci. Imediat după tranzacție, vei primi o confirmare de plată și detaliile tranzacției chiar pe telefonul tău, prin intermediul unei aplicații.

Cu ”Android Pay” puteți selecta realieri, programe de fidelitate și oferte speciale ce pot fi aplicate automat la achitare. De exemplu, atunci când plătiți cu ”Android Pay” tradiționalul măr din supermarket, reducerile de fidelitate vor fi aplicate automat.

Cumpără aplicații cu ”Tap to Pay”
Cu ”Android Pay” zilele când ar fi trebuit să-ți introduci numărul cardului de credit, MCC-ul sau CVV-ul rămân acolo unde le e locul: în trecut. Tot ce trebuie să faceți e să accesați opțiunea „Cumpără cu Android Pay”, iar restul o face Google; verificarea este la fel de rapidă ca și în cazul terminalelor: o simplă atingere și ai încheiat achiziția.

Pentru a face munca dezolatorilor mai simplă, Google a dezvoltat ”Android Pay” compatibil cu cele mai populare procesoare de plată. ”Umblă vorba la Paris” că Google a inițiat parteneriate cu procesoare de top, precum ar fi Braintree, CyberSource, First Data, Stripe și Vantiv.

Alegere este a ta
Cu ”Android Pay” poți plăti cu un card de credit sau de debit, pe mai multe dispozitive Android, în mii de magazine și aplicații. În plus, poți integra aplicațiile tale bancare favorite, pentru a adăuga, șterge, verifica statutul contului tău, direct din ”Android Pay”.  ”Suntem foarte încântați și credem că această platformă deschisă va încuraja plățile prin intermediul telefonului mobil” – menționează Google într-o postare recentă.

Cât de sigur e ”Android Pay”? 
Pentru asigurarea unor tranzacții securizate Google aduce în convergență instituții financiare internaționale pre cum și din SUA, pentru a dezvolta un sistem standardizat  de securizare a tranzacțiilor, compatibil cu orice furnizor: ”La moment, suntem într-un proces complex de negociere cu cele mai mari, instituții financiare și procesoare de plată sin lume, pentru a sprijini lansarea ”Android Pay” în cursul acestui an” – menționează Google.

Măsura de securizare dezvoltată de Google se conturează a fi una destul de inovatoare: ”Android Pay” nu va trimite informații precum ar fi numărul cardului tău de credit sau de debit, în schimb, aplicația va genera și utiliza un număr virtual de card ce va reprezenta temporar contul tău bancar, fapt ce adaugă un strat de securizare al acestor tranzacții online. În cazul furtului unui telefon, poți folosi Managerul de Dispozitive Android, pentru a bloca telefonul sau pentru a șterge informațiile personale integral. Apropo: ”Android Pay” este disponibil doar în cazul în care telefonul este blocat cu un pin. La achiziție, tot ce trebuie să faci e să deblochezi telefonul, să-l apropii de terminal și să-ți savurezi cafeaua din cafeneaua ta favorită.

”Android Pay” va fi în curând acceptat în peste 700.000 de magazine și locați din SUA, și în peste 1000 de aplicații online, iar numărul acestora va crește pe zi ce trece. Odată cu integrarea procesoarelor bancare, opțiunile de management a conturilor electronice vor fi disponibile, pentru asigurarea convergenței tuturor cardurilor tale bancare și a celor de reduceri.

Cu ”Android Pay”, portmoneul tău e un Nexus 4 sau orice alt telefon cu sistem de operare Android.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s