Nuanțe

Omuleții care intră pe aici s-au obișnuit deja cu sirop (vomitiv pentru unii – balsam pentru alții). Ei bine, ăsta nu e sirop. E probabil o atitudine pragmatică pe care o descopăr în viața mea celibatară de gen masculin, cu aspect, job, profil și aspirații mediocre.

the office michael scott special steve carrell averageSe întâmplase să mă întrebase cineva: ”ce mai e asta dragoste și cu ce se mănâncă?”. Avea în ochi atitudinea aia jucăușă și obraznică în căutare de experiență. I-am răspuns așa cum o face fiecare gen masculin de 27 de ani, pentru a satisface o curiozitate și poate, a încheia un parteneriat lucrativ pentru ambele părți.

movie black and white guy bw right

Pe scurt: nu am picat examenul, dar cu siguranță am realizat că subiectul îmi este doar parțial cunoscut. Nicu vorbea despre dragostea asta. Problema e că de la vârful nasului meu, semantica nu se oprește doar la acei x KM.  Mi s-a întâmplat să iubesc oameni (și aici nu vorbesc de prietenie) de la care nu voiam nici o bucățică, nici un colțișor de corp. EI îmi erau atât de dragi sufletului încât mi-ar fi plăcut să-i aud și la patru dimineața, fără ca să-i înjur tacit pentru întreruperea procesului morgan de guvernare al universului.

spinning control vader darthInițial îmi ziceam că sunt tâmpit, dar asta e – sentimentul ista pare să existe și la nivel platonic. Cum? Nu poate fi așa ceva! Ori e – ori nu e!

Sincer să fiu, și acum încerc să înțeleg profilul acestui tip de … dragoste?… Unica mea explicație e asta: sentimentul cu pricina e o altă nuanță a mult bocitei iubiri, ce nu urmează stereotipuri sociale și nu generează pofte trupești.

CBS yes elementary sherlockholmes joanwatsonParcă e la nivel de sânge. Un fel de fraternitate extra-familială aș zice. Un fel de – om drag sufletului (indiferent de gen) pe care nu-l vrei în pat. Iaca așa situație confuză.  Nu îi zic prietenie pentru că asta e altceva. Eu încă nu știu cum să-i spun. Tre’ să mă programez la un psiholog, ca să nu ajung la psihiatru.

confused robert downey jr idk shrug shruggingȘi atenție – asta-i doar o nuanță a polisemanticului sentiment. În altele nu mă bag că se îngroașă treaba. Posibil am nevoie de o bibliotecă întreagă ca să le înțeleg. Dacă aveți chef, explorați cât mai mult aceste aspecte. Se merită.

Fiecare dintre acestea ne pot face doar mai buni și nicicum altfel. Poate de asta nu sunt persoana ce va judeca vreodată aspectele ei: ale dragostei. Și poate de asta, nu mă interesează ce fac alții și în ce cred ei. Atâta timp cât o fac cu dragoste – o fac bine.  Trăiască Z&Z ei o spun tare bine aici 😀